דג לשלחן החג • מתכון לסלמון קרמבל

    מירי זורגר | צילום: אילוסטרציה No Comments on דג לשלחן החג • מתכון לסלמון קרמבל
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מירי זורגר במתכון מיוחד לשלחן חג השבועות – סלמון קרמבל בטעם מדהים שישמח את כל יושבי השלחן.

    מצרכים

    6 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי
    מיץ מלימון אחד
    5 כפות מיונז
    לציפוי קרמבל
    3 כוסות פירורי פנקו
    4 שיני שום כתוש
    3 כפות פטרוזליה קצוצה
    2 ביצים
    4 כפות שמן
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי.

    אופן ההכנה
    מתבלים את מנות הדג במלח פלפל ומיץ לימון ומניחים מכוסה במקרר.

    הכנת הקרמבל
    בכלי מניחים את כל המצרכים ומערבבים למסת פירורים.

    הרכבת המנה
    בתבנית מניחים את מנות הסלמון מורחים מעל מיונז ומפזרים בנדיבות פירורים מהדקים היטב
    מעבירים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות ואופים ללא כיסוי 10 ד'.

    מגישים חם.



    0 תגובות